VCI Folie & korrosionsbeskyttende

Klik her for priser

VCI Folie og korrosionsbeskyttende emballage

ASAPack har et komplet program i rustbeskyttende emballage produkter, såsom VCI folie og flydende VCI produkter. VCI folie er en antikorrisionsfolie og med disse rustbeskyttende emballeringsprodukter kan vi tilbyde jer det bedste værn mod uvejr, rust og korrosion.

Med en ASAPack emballageløsning, der beskytter effektivt mod rust, sikres vores kunder, at deres produkter leveres rene, tørre og uden korrosion. Uden ekstra drifts- og håndteringsomkostninger. Vi beskytter jeres produkter i op til 3 år – med garanti.

Korrosionsbeskyttelse med VCI folie

Korrosionsproblemer forebygges ved:

  • Skræddersyede løsninger
  • Miljøvenlig beskyttelse
  • Sikker transport og lagring

At rust kan være skadeligt for metalkomponenter er ganske velkendt. Derfor skræddersyr ASAPack, i samarbejde med Zerust, korrosionsbeskyttelse til alt fra små ømtålelige metalkomponenter til store voluminøse metalprodukter. Korrosion er også et kostbart problem for elektronikindustrien. Derfor har Zerust også udviklet effektive metoder til beskyttelse af elektriske produkter under transport, lagring og i aggressive miljøer – dette gælder både til uden- og indendørsplacering.

Perfekt beskyttelse med den perfekte samarbejdspartner

Hvordan forsikrer du dig, at dine produkter ikke påvirkes af de hårde påvirkninger, som ofte er til stede under transport og lagring inden slutdestinationen? En nær samarbejdspartner giver skræddersyede løsninger. ASAPack A/S samarbejder med Zerust AB som er en svensk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere korrosionsbeskyttelse, som effektivt beskytter metalkomponenter og elektrisk udstyr mod de nedbrydende effekter af oxidering.

I tæt samarbejde med kunden, finder vi omkostningseffektive løsninger, som beskytter produkterne under transport og lagring i aggressive miljøer. Det kan eksempelvis være hårde forhold, hvor luftfugtigheden er ekstrem høj med store temperatursvingninger. Vi hjælper dig også til at beskytte elektroniske komponenter som sidder i aggressive miljøer.

Zerust teknologien er sikker for både dig og miljøet. Zerust´s program af korrosionsbeskyttelse, bygger på en teknologi, som er udviklet for at være sikker for både brugeren og med størst muligt hensyn til miljøet. Det unikke VCI-materiale,som står for Volatile Corroson Inhibitor, som vi anvender i vore produkter, frigør korrosionshæmmende partikler, der beskytter metaloverfladen.

Denne patenterede sammensætning, som hverken lugter eller syner af noget, fordamper fra metaloverfladen igen så snart emballagen åbnes igen. Zerust´s produkter opfylder internationale helse- og sikkerhedsstandarder, kan genanvendes og er godkendt til at bortanskaffes som almindelig emballage.

Zerust er som virksomhed kvalitets- og miljøcertificeret iht. ISO 9001 og ISO 14001.

Et samarbejde med os sikrer kvaliteten på dine leverancer og sparer dig og dine kunder for en række problemer, som er forårsaget af forskellige former for korrosion. Vi løser korrosionsproblemer over hele verden.

Zerust AB indgår i den internationale koncern Northern Technologies International Corporation, som er aktiv i mange lande i hele verden. Koncernen beskæftiger sig med forskning og udvikling på flere lokationer i verden, der gør, at man kan tilbyde markedsledende løsninger som giver den bedst tænkbare korrosionsbeskyttelse, som tager hensyn til miljøet. Desuden har du som kunde tilgang til teknisk support under hele transporten – helt fra produktionsstedet til slutdestinationen. Kundskab som betaler sig. For at forhindre at korrosion opstår, må man se på hele produktionsleddet. Et samarbejde med os og Zerust starter ofte med at vi identificerer og forebygger de faktorer, som forårsager korrosion. Derefter fremtager vi en omkostningseffektiv korrosionsbeskyttelse, som er tilpasset til produktet. Vi hjælper tillige med at rationalisere de emballeringsprocesser, som findes i produktionen.

En anden vigtig del af samarbejdet er, at formidle kundskaben om, hvordan man undgår korrosion opstår i produktionsleddet og under distribution. Dette gør vi ved at tilbyde konsulentbesøg, undervisning samt at afholde interne seminarer i virksomheden om korrosion og beskyttelse.

Hjælp til at vælge den rette korrosionsbeskyttelse

For at kunne fremtage den optimale løsning for dine produkter, tester vi korrosionsbeskyttelsen under ekstreme forhold. Testene gennemføres i klimakamre, hvor vi bl.a. simulerer temperatur og luftfugtighed. Vi gennemfører tillige prøveleverancer, som vi forsyner med en datalogger, som registrerer de faktisk klimaforhold under hele transporten. Al emballage fra Zerust testes og kontrolleres inden det sendes til kunden.

Kundetilpasset produktprogram for optimal korrosionsbeskyttelse

ASAPack A/S vil gerne i samarbejde med Zerust, dele ud af den mangeårige erfaring og kundskab vi har om, hvorledes man på en omkostningseffektiv måde, kan beskytte metalkomponenter og elektrisk udstyr mod korrosion under transport og lagring. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvordan man kan emballere dine produkter, så du undgår korrosion.

Sådan fungerer VCI -metoden

Zerust´s program for korrosionsbeskyttelse bygger på en patenteret VCI-teknologi (Volatile Corrosion Inhibitor). Dette indebærer at emballagen frigør en usynlig og lugtfri damp, som efterlader et korrosionsbeskyttende molekylelag på alle ubeskyttede metaloverflader. Dette beskyttelseslag forhindrer den elektrokemiskkorrosionsproces. Når emballagen siden hen åbnes igen, fordamper det beskyttende lag hurtigt, så de rene og tørre emner straks kan anvendes – dette uden rengøring eller videre behandling.

Zerust VCI produkter er gennemtestet og godkendt af bl.a. verdens ledende vindmølle- og bilproducenter.

Totalløsninger

Vi udfører totalløsninger med pakning, emballering, surring og eventuelt opbevaring og transport af gods. Vores team af surringsspecialister kører ud og løser pakke- og surringsopgaver hos kunder i hele landet alle ugens 7 dage. Kunder hos ASAPack er omfattet af vores produktansvarsforsikring.

Har du brug for priser eller har du bare et spørgsmål?

Kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på din lagerløsning, pakkeopgave eller andet og hør mere om hvor mange penge du kan spare på driften.

Send os en besked

15 + 13 =