VCI Folie og korrosionsbeskyttende emballage

Vi tilbyder surring af gods og surringsprodukter til industrien, herunder også komplet klargøring af produkter til transport.

I samarbejde med Rothschenk, som er den førende virksomhed inden for godssikring og udstyr til surring, tilbyder vi sikring af gods under transport af højeste kvalitet.

Standard- & specialdesignede løsninger til surring

Hver enten du har behov for en specialdesignet eller standard løsning indenfor sikring og surring af gods, så har vi det rette produkt og den optimale service til dig. Vi surrer og sikrer alle typer emner i alle størrelser.

Hos os finder du alt fra surringsbånd og surringsudstyr til luftposer, anti-skrid produkter og meget mere. Kontakt os for en komplet liste over produkter og instruktionsvideoer, hvis I ønsker at sikre jeres produkter selv.

Har du derimod brug for en professionel til at klargøre dine emner inden transport, har vi et team af dygtige medarbejder med speciale i surring stående klar til at rykke ud på både nationale og internationale lokationer, når behovet opstår.

Få tilbud på surring af gods

Har du spørgsmål omkring surring, sikring af gods eller andre af vores emballage services, så tag straks fat i os på telefon +45 70 20 79 10 eller indtast dine kontaktinformationer og en af vores medarbejdere vil ringe dig op.

Har du brug for priser eller har du bare et spørgsmål?

Kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på din lagerløsning, pakkeopgave eller andet og hør mere om hvor mange penge du kan spare på driften.

Send os en besked

12 + 7 =