Krympepakning

Vi specialiserer os i krympepakning, foliering og surring af små og store emner og klargør til transport. Vores korrosionsbeskyttende krympepakning giver også vores kunder mulighed for at lagre deres emner på udendørsarealer i længere perioder, uden at emnerne tager skade. Samtidig sparer vores kunder mange penge ved at de kan opbevare deres produkter udendørs og undgå at affedte efter indsmurt rustbeskyttelse.

Vores krympefolieringsmetoder er en perfekt eksportemballage, som beskytter emner mod korrosion, UV-stråling og andre ekstreme vejrforhold, som emnerne typisk udsættes for under transport. Vi servicerer en række store virksomheder i olie- gas- og vindenergibranchen samt maskineindustrien både i Danmark og internationalt.

Surring af gods

Vi tilbyder surring af gods i surringsprodukter til industrien, herunder også komplet klargøring af produkter til transport i samarbejde med de bedste produktleverandører i markedet inden for godssikring og udstyr til surring.

Hver enten du har behov for en specialdesignet eller standard løsning indenfor sikring og surring af gods, så har vi det rette produkt og den optimale service til dig. Vi surrer og sikrer alle typer emner i alle størrelser.

Vi forhandler en række udvalgte produkter, alle nøje udvalgt med baggrund i vores erfaring. Hos os finder du alt fra surringsbånd og surringsudstyr til luftposer, anti-skrid produkter og meget mere.

Hvis I har brug for en professionel til at klargøre dine emner inden transport, har vi et team af dygtige medarbejder med speciale i surring stående klar til at rykke ud på både nationale og internationale lokationer, når behovet opstår.

Totalløsninger

Vi udfører totalløsninger med pakning, emballering, surring og eventuelt opbevaring og transport af gods. Vores team af surringsspecialister kører ud og løser pakke- og surringsopgaver hos kunder alle ugens 7 dage.

Kontraktpakning

Til de kunder der har brug for en fast pakke-partner tilbyder vi kontraktpakning til sikring af emner under transport. Vi tilbyder gratis prøvepakning, hvor du har mulighed for at teste kvaliteten af vores løsninger.

DIY-kunder

Til vores do-it-yourself kunder tilbyder vi også et krympepakningskit, som indeholder et sæt med folie, krympepistol og diverse ekstra udstyr, hvor kunden har mulighed for at pakke deres produkter selv.

VCI Folie

ASAPack har et komplet program i rustbeskyttende emballage produkter, såsom VCI folie og flydende VCI produkter. VCI folie er en antikorrisionsfolie og med disse rustbeskyttende emballeringsprodukter kan vi tilbyde jer det bedste værn mod uvejr, rust og korrosion.

Med en ASAPack emballageløsning, der beskytter effektivt mod rust, sikres vores kunder, at deres produkter leveres rene, tørre og uden korrosion. Uden ekstra drifts- og håndteringsomkostninger.

ASAPack A/S samarbejder med Zerust AB som er en svensk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere korrosionsbeskyttelse, som effektivt beskytter metalkomponenter og elektrisk udstyr mod de nedbrydende effekter af oxidering.

I tæt samarbejde med kunden, finder vi omkostningseffektive løsninger, som beskytter produkterne under transport og lagring i aggressive miljøer. Det kan eksempelvis være hårde forhold, hvor luftfugtigheden er ekstrem høj med store temperatursvingninger.

Vores folieemballage er miljøcertificeret og genanvendeligt.

 

Har du brug for priser eller har du bare et spørgsmål?

Kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på din lagerløsning, pakkeopgave eller andet og hør mere om hvor mange penge du kan spare på driften.

Send os en besked

7 + 12 =