Krympepakning

Klik her for priser

Eksempler på emner vi krympepakker er

N

Vindmølledele

N

Andre typer af industriprodukter

N

Maskiner & metalkomponenter

N

Køretøjer & både

Krympepakning

Vi specialiserer os i krympepakning, foliering og surring af små og store emner og klargør til transport.

Vores eksportemballage beskytter emner mod korrosion, UV-stråling og andre ekstreme vejrforhold, som emnerne types udsættes for under transport.

Læs mere om vores korrosionsbeskyttende pakkemetode med specialdesignet VCI-folie her

Krympepakning til udendørs opbevaring

Vores korrosionsbeskyttende krympepakning giver også vores kunder mulighed for at lagre deres emner på udendørsarealer i længere perioder, uden at emnerne tager skade. Samtidig sparer vores kunder  mange penge ved at de opbevarer deres produkter udendørs.

Vores produkter og services tilbyder vi typisk til kunder fra olie- gas- og vindenergibranchen samt maskineindustrien, som er placerede på forskellige internationale lokationer.

Vi har derfor kapacitet til at pakke på flere lokationer på samme tid, både i Danmark og internationalt, og tilbyder vores kunder specialdesignet eksportemballage og transportemballering til bedst mulig beskyttelse af deres produkter under transport.

DIY-kunder

Til vores do-it-yourself kunder tilbyder vi også et krympepakningskit, som indeholder et sæt med folie, krympepistol og diverse ekstra udstyr, hvor kunden har mulighed for at pakke deres produkter selv.

Special udstyr til krympepakning

Til de emner med specielle krav til indpakning har vi mulighed for at installere ekstraudstyr i selve emballeringen, som for eksempel ventiler og lynlåse.

Lad os give et bud på krympepakning!

Tag straks fat i os på telefon +45 70 20 79 10 hvis du vil have et kompetent og godt bud på hvordan vi kan løse din opgave med krympepakning og anden eksportemballage bedst og billigst.

For de kunder, der er interesserede i at teste vores produkt og service tilbyder vi en gratis og uforpligtende testpakning, hvor kunden har mulighed for at vurdere om vi har den rette emballage.

Kontakt os derfor til en uforpligtende snak om dine behov.

Eller indtast dine kontaktinformationer og en af vores dygtige medarbejdere vil ringe dig op.

Har du brug for priser eller har du bare et spørgsmål?

Kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på din lagerløsning, pakkeopgave eller andet og hør mere om hvor mange penge du kan spare på driften.

Send os en besked

1 + 6 =