Energi & Offshore

Klik her for priser

Pakning til Energi og Offshore industrien

ASAPack er i dag en leverandør til en række af de største virksomheder i Danmark inden for vind, gas og energi. Vi fokuserer en del på offshore- og energisektorens emballagebehov og brænder for at skabe innovative løsninger. Vi udvikler løbende vores produkter og services inden for pakke og surring, så at vi hele tiden kan tilbyde det nyeste og bedste produkt til vores kunder. Vores kunder gavner af besparelser i millionklassen ved at samarbejde med os.

Vi tilbyder en totalløsning:

  • Pakning og surring
  • Korrosionsbeskytter
  • Transport- / Eksportklargøring

I offshore- og energibranchen er det bl.a. vigtigt at eksportvarer bliver rustbeskyttede under transporten og derfor sørger vi for at pakke emnerne ind i korrosionsbeskyttende VCI folie og sørger for eksportklargøring af varerne.

Vores team af surringsspecialister kører ud og løser pakke- og surringsopgaver hos kunder i hele landet alle ugens 7 dage.

Læs mere om pakke og surring samt vores specielle og rustfrie pakkemetoder under Pakning og Surring eller VCI Folie.

Dette er blot et lille udvalg af ASAPacks omfattende udbud af produkt- og serviceydelser. Vi specialiserer os desuden meget på en række andre opgaver, såsom kontraktpakning og surring af større emner til transport- og eksportbranchen, samt alle former for kravspecifikt træemballage, såsom paller, pallerammer, trækasser mm.

Opererer i indenfor energi og offshore sektoren, skal i være meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak.

Har du brug for priser eller har du bare et spørgsmål?

Kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på din lagerløsning, pakkeopgave eller andet og hør mere om hvor mange penge du kan spare på driften.

Send os en besked

3 + 11 =