skip to Main Content
Rådgivning & tilbud: +45 70 20 79 10

Services

ASAPack er en leverandør på fleksible pakke- og emballageløsninger til en række store virksomheder i Danmark, særlig i energi- og offshorebranchen. Indenfor transportemballage specialiserer os i pakning og surring af transport- og eksportvarer og skræddersyer vores produkter efter kundens behov.

Ønsker vores kunder at pakning skal foregå hos dem, så kommer vi gerne og foretager pakning og emballering af deres emner før transport.

ASAPack er Dr.Shrink partner

ASAPack har indgået et eksklusivt samarbejde med den internationale folieproducent Dr.Shrink. Samarbejdet betyder, at ASAPack fremadrettet får status som “pakke-partner” og bliver en del af et internationalt setup af pakke-partnere indenfor transportemballage.
For vores kunder betyder det, at ASAPack altid kan finde en kvalificeret levarandør world-wide, der kan pakke emner der hvor behovet er.
Dette er blot et lille udvalg af ASAPacks omfattende udbud af produkt- og serviceydelser. Vi specialiserer os desuden på en række andre opgaver, såsom mindre montage- og ompakningsopgaver samt tilbyder alle former for kravspecifikt træemballage, såsom paller, pallerammer, trækasser mm.