skip to Main Content
Rådgivning & tilbud: +45 70 20 79 10

Træemballage til alle formål

Hos ASAPack tilbyder vi løsninger indenfor træemballage til vores kunder, som er tilpasset, fleksible og kosteffektive løsninger indenfor træemballage. Vi leverer træemballage og emballage til alle typer formål og skræddersyer vores services efter jeres behov.

Vi er leverandør til en række store virksomheder i Danmark, hvor vi tilbyder forskellige produkter såsom trækasser, europaller, pallerammer og en række andre speciallavede emballageløsninger. Totalløsninger til træemballage.

Hvilken som helst opgave det angår er vi altid fokuseret på de specifikke krav der må være til opgaven hos vores kunder.

Træemballage: Paller, Pallerammer, Trækasser

Vores speciale er træemballage i særlige størrelser. Ofte har vores kunder særlige ønsker til bæreevne og udformning. Her har vi et setup, hvor vi oftest er konkurrencedygtig på pris og leveringssikkerhed og har samtidigt stort produktkendskab. Når det drejer sig om kasser til transport eller eksport, er vi specialiseret i at levere fleksible løsninger i alle størrelser. Med vores leverancer følger naturligvis produktforsikring.

Vi har den største fleksibilitet inden for emballage

Er jeres behov: World-wide fragt med skib over eller under dæk, fly, container, landtransport, tog, langtidsopbevaring, lagring, konservering og rustbeskyttelse, så har vi en løsning til jer, og ofte følger der besparelser med. Hos ASAPack vil vi være kendte for at være mere fleksible end vores konkurrenter.

Totalløsninger

Vi udfører totalløsninger med pakning, korrosionsbekyttelse og surring og eventuelt opbevaring af gods. Vores team af surringsspecialister kører ud og løser pakke- og surringsopgaver hos kunder i hele landet alle ugens dage. Kunder hos ASAPack er omfattet af vores produktansvarsforsikring.

Lad ASAPack komme med alternative emballageløsninger, som både beskytter jeres produkter og gavner jeres bundlinje. Vi har eksempelvis egen produktion af barriereposer, også kendt som alufolieposer samt et fuldt produktprogram i VCI korrosionsbeskyttende folie.