skip to Main Content
Rådgivning & tilbud: +45 70 20 79 10

Etikettering og labeling

Etikettering

Har I brug for en hurtig og effektiv service inden for etikettering og labeling, er vi hos ASAPack den helt rigtige samarbejdspartner.

Vi kan løfte enten en enkelt opgave for jeres virksomhed eller tilbyde jer en løbende aftale omkring etikettering af jeres produkter.

Vores labeling kan være selve opgaven, I gerne vil have os til at løfte – men også en lille del af den samlede varehåndtering, vi udfører for jer.

Samtidig kan vi nemlig også tilbyde blandt andet lageroutsourcing, lønpakning og ompakning, så vi bliver jeres samarbejdspartner gennem hele processen, hvormed I får frigivet ressourcer til andre opgaver i jeres egen virksomhed. På den måde kan I gøre dét, I er bedst til, mens I trygt lader os sørge for den ellers ofte tidstunge håndtering af jeres produkter.

Vil I have et tilbud på etikettering?

Uanset hvad jeres behov er, tilbyder vi altid hurtig og effektiv etikettering til jer der ønsker at outsource en specifik opgave.

Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud, kan I udfylde kontaktformularen herunder. Så ringer vi jer op for at høre mere om, hvad I præcis har brug for hjælp til og giver jer et kompetent og godt bud på hvordan vi kan opgaven med etikettering bedst og billigst.

I kan også straks tage fat i os på telefon +45 70 20 79 10

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Firma (skal udfyldes)

Telefon (skal udfyldes)

Fordele ved outsourcing af etikettering