skip to Main Content
Rådgivning & tilbud: +45 70 20 79 10

Outsourcing af Pakning, Montage & Efterbehandling

Leder du efter outsourcing af pakning, montering og efterbehandling? Hos ASAPack tilbyder vi vores kunder tilpasset, fleksible og kosteffektive løsninger indenfor pakning, samling, montage og efterbehandling. Vi skræddersyer vores services efter kundens behov.

Vi pakker og monterer alle typer af mindre og større emner og tilbyder services som etikettering, samling og ompakning, displaypakning, non-food pakning, æskepakning, posepakning mm.

Idet vi råder over en stor og fleksibel medarbejderstyrke, kan vi ofte løse opgaver med meget kort varsel når det kræves. Vi giver en stykpris for det lønarbejde vi udfører, sådan at I præcist kender jeres omkostninger.

Vi kan endda tilbyde og implementere lagerstyringssystemer og kan pakke on-demand.

Se vores video om Outsourcing

Eksempler på type af opgaver og produkter vi behandler:

  • Legetøj, Møbler, Tekstiler
  • Metalemner
  • Plast & afkortning af plastemner
  • Sikkerhedsudstyr
  • Gummipakninger
  • Labeling
  • Lagerstyring
  • Ompakning af fejlpakninger

Outsourcing af jeres opgaver til os!

Vi kan være med til at effektivisere jeres produktion ved at løse divese opgave for jeres virksomhed, som for jer kan være løntunge og ikke nødvendigvis jeres kernekompetence.

Vi har et effektivt team af medarbejdere, der er klar til at tage imod jeres ordrene og udfører opgaverne til tiden, med høj hastighed og til konkurrencedygtige priser.

Korte leveringstider

Når behovet hos jer opstår har vi kapaciteten til at løse opgaven hurtigt og effektiv, med kort leveringstid. Vi har mulighed for at hente og bringe jeres vare op til flere gange dagligt, hvis nødvendigt. Dette indebærer primært opgaver med gentagende arbejdsprocesser, som eksempelvis samleopgaver, montageopgaver, etikettering og labeling etc. Vi har et team af medarbejder der altid er klar når behovet opstår.

Dette er blot et lille udvalg af ASAPacks omfattende udbud af produkt- og serviceydelser. Vi specialiserer os desuden meget på en række andre opgaver, såsom krympepakning og surring af større emner til transport- og eksportbranchen, samt alle former for kravspecifikt træemballage, såsom paller, pallerammer, trækasser mm.