Foliehætter

Klik her for priser

Foliehætter

Med vores foliekit er det en leg at bruge vores foliehætter. Hos ASAPack producerer vi nemlig skræddersyede foliehætter, som du selv kan krympe i løbet af få minutter. Nemt og enkelt.

Custom-made foliehætter i storformat

Få skræddersyet foliering til dine emner, som I selv kan krympe og pakke på få minutter med vores foliekit.

Dette gør det muligt for vores kunder selv at gennemføre pakkeprocessen på en enkel måde, samtidig med at de enkelte emner er fejlfrit indpakkede og beskyttede på den bedst tænkelige måde.
Foliehætterne produceres efter mål og i en størrelse, så selv de største maskindele kan pakkes ind i et snuptag.

Vi forbereder det hele for jer

Vi forbereder et foliekit bestående af pallehætte og eventuelt lynlås og ventilation. Hætten er lige til at trække over det emne, der skal beskyttes og kan krympes på få minutter.

Vi har ingen krav til antal og I kan få jeres foliehætter i præcis den størrelse og det antal lag I ønsker, med eller uden VCI folie – alt efter opgavens karakter.

Lad os lave jeres foliehætter

Tag straks fat i os på telefon +45 70 20 79 10 hvis I vil have et kompetent og godt bud på hvordan vi kan løse jeres opgave omkring foliehætter og pallehætter bedst og billigst.

Eller indtast jeres kontaktinformationer og en af vores dygtige medarbejdere vil ringe dig op.

Har du brug for priser eller har du bare et spørgsmål?

Kontakt os idag og får et uforpligtende tilbud på din lagerløsning, pakkeopgave eller andet og hør mere om hvor mange penge du kan spare på driften.

Send os en besked

11 + 7 =